WakeUp 2014: True Passion & Nourishment

Wake Up 2014: True Passion & Nourishment.

Op dit moment het maximale aantal deelnemers bereikt. Als je je nog voor deze retraite wilt inschrijven, kunnen we je dus niet direct op de deelnemerslijst zetten. Maar je zou wel een plekje kunnen krijgen op de wachtlijst. Je hoeft dan het retraitegeld nog niet over te maken.

De ervaring leert ons dat er in de laatste weken voor de retraite vaak nog een aantal annuleringen zijn, dus er is dan een kans dat je alsnog mee kunt. 

Het Thema: Bezinning, Voeding, en Passie.

De jaarwisseling vormt bij uitstek een goede gelegenheid tot reflectie en bezinning, en waar kan dat beter en leuker dan op de jaarlijkse Wake Up Oud&Nieuw retraite?

Samen zullen we in aandacht 5 dagen mediteren, zingen, wandelen, lichaamsoefeningen doen (bijv. tai chi, yoga of aikido), theedrinken, eten en werkmeditatie doen.

Daarnaast zullen we in lezingen, verdiepingsactiviteiten en door het delen van onze eigen ervaringen dieper ingaan op een centraal thema, dat we dit keer ‘True Passion & Nourishment’ hebben genoemd; wat is ‘leven met passie’, hoe leef je echt vanuit je hart?, wanneer stroomt deze energie, voel je je verbonden, open, onbevreesd, krachtig, en vol met levensvreugde?, en hoe kunnen we in ons dagelijks leven in contact komen en blijven met bronnen van inspiratie en voeding?

Al zijn er soms in het leven ook gewoontes die dit ondermijnen, kunnen we leren deze te herkennen en transformeren? Dit zullen we gedurende de retraite gaan ontdekken en ervaren.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.