Wake Up Leef! lentedag

Door Anneke
Een prachtig gezelschap verzamelde zich in het gemeenschapscentrum Titus Brandsma voor een gezellig samenzijn, veel MWN leden maar ook veel Wake Uppers uit heinde en verre (Groningen, Amsterdam, Wageningen, Utrecht) om met elkaar kennis te maken en inspiratie uit te delen over woonprojecten. En vooral, om in een open sfeer elkaar te ontmoeten en leuke dingen te doen.

Yigal brak met ons het ijs in een kennismakingsspel, met ballen en een gymzaal kun je je daar zelf wel een voorstelling bij maken. Vervolgens hebben we met elkaar een begeleide meditatie gedaan in de grote zaal, terwijl de kids in een andere ruimte konden spelen en taichi doen. De daarop volgende potluck hebben we creatief gezamenlijk opgezet. We mochten alleen eten in de kleine ruimte, en we hadden vergeten een oproep rond te doen over borden, dus nu konden we STOELENDANSEND PICKNICKEN van schoteltjes Hilariteit alom. En zalig eten, waarvoor allemaal dank!
Tijdens de lunch werd ook bekend dat de Wake Up Leef!groep aangevuld zal gaan worden met Karin, uit Utrecht =). In de middag hebben we samen gezongen, prachtig. Veel verschillende liedjes van onze ‘Wake Up’ liedjesvellen. We konden er niet genoeg van krijgen, dus de planning liep wat anders. Het lente-dans-feestje dat we nog hadden voorbereid schoot er bij in. Toch hebben een paar mensen nog nog rond afsluitingstijd een paar pasjes gewaagd op de dansvloer, waarna we de boel echt opdoekten.
Ofwel: een ruim en hartelijk samenzijn. Met veel lente- en wooninspiratie. Op naar de volgende keer! IMG_5509

No Comments

Post a Comment