Utrecht

Wake Up Utrecht is een sangha met mensen in de leeftijd van ongeveer 18 tot 35 jaar. We vinden het fijn om met leeftijdsgenoten onze leefthema’s en de stilte te delen. Onze bijeenkomsten zijn dit jaar om de week op maandagavond bij MuntMeesters, Leidsekade 117 in Utrecht (in Lombok- het is het hoekpand dat je ziet als je vanaf de Nederlandse Munt het kleine bruggetje oversteekt). De startbijeenkomst is op maandag 7 september 2015. Dan mediteren we (in stilte of begeleid), doen mindful movements, lezen inspirerende teksten, doen loopmeditatie en delen dharma.

Af en toe organiseren we een extra activiteit, zoals samen eten. We dragen de sangha met zijn allen en als je wilt kun je iets bijdragen dat bij je past. Bijvoorbeeld door een onderdeel van de avond te begeleiden, koekjes mee te nemen, muziek te laten horen die je raakt… Je aandachtige en regelmatige aanwezigheid is uiteraard het belangrijkst. De basis is de traditie van Thich Nhat Hanh en onze gezamenlijke intentie om elkaar te steunen in het pad van liefde, aandacht, openheid en begrip.

Je hoeft geen boeddhist te zijn om mee te doen met onze groep. En ben je niet tussen de 18 en 35, maar toch benieuwd, dan mag je gerust komen ervaren of deze sangha bij je past. Wil je een keer een avond komen meedoen? Stuur dan een mailtje naar utrecht@wkup.nl voor meer informatie.