Tilburg

Wake Up Tilburg is in het najaar van 2014 opgericht. Sinds die tijd komen we elke twee weken bijeen en vullen we met veel plezier samen de avonden, waarin langzaamaan steeds meer variaties zijn gekomen.

We hebben veel inspiratie om de avonden meer kleur te geven en de mogelijkheid om vaker samen te komen en andere activiteiten te organiseren wordt steeds aantrekkelijker! Momenteel zijn we met een kerngroep van 4 personen en een groep mensen die graag regelmatig aansluiten.

Our Sangha includes people of different nationalities, and we happily facilitate the evenings in English based on who is present.

Onze tweewekelijkse avonden (even weken) worden gevuld met een ‘vast’ programma (geleide, stille en loopmeditatie, beweging, delen en zingen), waarbij de programmaonderdelen variëren in inhoud.

Daarnaast komen we af en toe bijeen in de oneven weken, bijvoorbeeld om samen een dharma lezing te kijken of voor een thema-avond. Voorbeelden van thema-avonden zijn: bosmeditatie, seizoens-meditatie, flow (met een kaligrafie workshop), klankschaal meditatie etc.

De avonden worden gezamenlijk gedragen en er is altijd de mogelijkheid om iets bij te dragen voor wie dat leuk vindt.

Je bent altijd welkom om mee te doen, stuur vooraf even een mailtje zodat we je wegwijs kunnen maken. Iedereen tussen 18 en 35 jaar is welkom, maar ook als je wat ouder bent kun je natuurlijk heel goed bij de groep passen. Voel je vrij om een avond mee te doen!

Judith, Ioannis, Noor en Willeke

Praktische info: 

We houden iedereen op de hoogte van de bijeenkomsten via onze mailinglist.
Je kunt je hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar: tilburg@wkup.nl

Wanneer: dinsdagavond (even weken en onregelmatig in de oneven weken)
Meld je aan voor de mailinglist zodat we je op de hoogte kunnen houden

Hoe laat: van 19:30 tot 21:00 (inloop vanaf 19:15)
Locatie: Zwijsengebouw (centrum voor reflectie en gebed) op het terrein van de Universiteit (vlakbij NS-station Tilburg Universiteit).

Meenemen: meditatie-kussentjes zijn aanwezig, je kunt eventueel een eigen kussen of bankje meenemen als je dat prettig vindt. In de winter kan het soms wat frisjes zijn dus als je het snel koud hebt kan een lekkere sjaal of deken prettig zijn.

Kosten: GRATIS! We experimenteren momenteel met dana (vrijwillige bijdrage) om wat kleine kosten te dekken (thee, kaarsjes, etc.) en wellicht om te sparen voor een grotere klankschaal; meer hierover via de mail of bij een bijeenkomst.