Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oud en Nieuw miniretraite: 31 dec-1 jan.

31 december 2019 @ 10:00 - 1 januari 2020 @ 13:00

€28

Ha lieve Wake Uppers! Let’s wake up & play together!

Yes, ook dit jaar komt er weer een “Wake Up-Oud & Nieuw-mini-retraite”! Hebben jullie er ook zo’n zin in? Wij, de crew van dit jaar, absoluut wel. Laten we er samen weer een ontzettend fijn samenzijn van maken!

Wat: Wake Up Oud en Nieuw mini-retraite. Een samenzijn in de traditie van Thich Nhat Hanh van anderhalve dag; 31 december vanaf 10:00 tot 1 januari 13:00.

Het plan: Een event waar je op speelse wijze in verbinding met mensen uit WakeUp-sangha’s uit heel Nederland de jaarwisseling kunt vieren. We zullen je uitnodigen om te kijken naar jouw innerlijke kind in 2019: Wat heb je van hem / haar kunnen leren? En hoe kun je deze lessen van je innerlijke kind mee nemen naar 2020? Dit alles in de luchtige sfeer die je van Wake Up gewend bent.

Kosten: 28€ per persoon, + Dana.

Waar: Het Cordium in Nijmegen.

Aanmeld- & betaalprocedure:

1. Je kan je aanmelden via dit Inschrijfformulier.

2. Op 5 december krijg je een e-mail met betaalinstructies. We zouden het fijn vinden als je daarna binnen 10 werkdagen je geld over kan maken, anders kunnen we misschien wel iemand anders blij maken met het plekje wat jij bezet houdt.

3. 25 december 2019 is de aller aller laatste dag dat je je kunt inschrijven voor deze fijne retraite. De uiterste betaaldatum is dan 30 december 2019.

Eten: Wij zorgen voor een ontbijt op 1 januari. Neem zelf een lunchpakketje mee voor de 31e EN een vegetarisch, dan wel veganistisch, gerecht voor het potluck-diner in de avond (dat is een diner waar iedereen een vooraf klaargemaakt gerecht meebrengt en we samen een mooi buffet maken).

Programma: Dit is nog in de maak, maar verwacht in ieder geval de vaste Wake Up beoefening, zoals stille, begeleide- en loopmeditatie, dharma delen, samen mindful eten, wellicht wat onderdelen met muziek, en nog veel meer. Deze editie zullen in ieder geval veel onderdelen in een creatief jasje worden gegoten.

Helpen/begeleiden: Wil jij graag iets begeleiden, aanbieden of wil je familiehoofd zijn? Dat kan misschien wel! Laat het ons weten via het Inschrijfformulier. en dan kijken we of er ruimte is in het programma. Het mag van alles zijn (samen muziek maken, Tai Chi, een meditatie, dans, you name it!).

Laten we samen nieuwe mooie herinneringen creëren in de overgang van 2019 naar 2020!

Heb je vragen, stuur gerust een mail naar wakeup.newyear2020@gmail.com

Hele lieve groeten,

en hopelijk tot binnenkort,

Niels, Jasmijn, Hester & Ludo

 

p.s. Voor de eerste 30 inschrijvingen geldt dat zij een matras van de locatie kunnen gebruiken, de overige mensen kunnen voor hun comfort zelf een matje of luchtbed meenemen. Verder natuurlijk sowieso een slaapzak, onderlaken, kussen en/of beddengoed om comfortabel te slapen. Helaas zijn er in het Cordium geen douches beschikbaar.

Gegevens

Begin:
31 december 2019 @ 10:00
Einde:
1 januari 2020 @ 13:00
Kosten:
€28

Organisator

WUNL