Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mindfulness middag met kloosterlingen Plum Village in Amsterdam

5 mei 2022 @ 14:00 - 17:00

2 Sister True Dedication 020

Being Peace, lezing zuster True Dedication

Vanaf eind april maakt zuster True Dedication een tour door Nederland met een team monniken en nonnen van Plum Village. Ze begeleidt een grote retraite in Beukenhof en geeft lezingen in Amsterdam, Utrecht en Nijmegen. Aanleiding is de verschijning van het laatste boek van Thich Nhat Hanh: ‘Met zen de planeet redden’. Zuster True Dedication zal met de andere kloosterlingen concrete oefeningen en inzichten delen uit dit boek, dat zij zelf heeft samengesteld en van uitleg voorzien.

De monniken en nonnen van Plum Village die samen met zuster True Dedication het programma verzorgen zijn: sr Sang Nghiem, br. Pham Hanh, br Ruong Hieu.

Datum en tijden: donderdag 5 mei, start 14 uur, einde 17.00 uur. Je bent welkom vanaf 13.00 uur. Na afloop is er loopmeditatie buiten langs de IJpromenade.

Locatie: Tolhuistuin, zaal Galerij, IJpromenade 2, 1031 KT Amsterdam

Programma: op het programma staan: begeleide meditatie, lezing, vraag en antwoord, loopmeditatie na afloop langs de IJkade

Voor wie: iedereen is welkom

Begeleiding: zuster True Dedication en andere kloosterlingen van Plum Village. Lees hier meer over zr True Dedication en de andere kloosterlingen.

Taal: de taal van het middagprogramma is voornamelijk Engels. Je kunt je aanmelden, via het inschrijfformulier, om simultaan vertaling te ontvangen (via klein kastje en oortjes).

Kosten: er zijn 3 deelnameprijzen: € 27,50 en € 20, resp. voor de ruime en de gewone beurs. Voor studenten is er een kortingstarief van €12,50. Na afloop wordt dana gevraagd voor de kloosterlingen, als dank voor het onderricht.

Aanmelden: vanaf 4 april kun je je hier aanmelden.

Bij afmelden geldt de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie.

Contact: liaprogramma@aandacht.net

Gegevens

Datum:
5 mei 2022
Tijd:
14:00 - 17:00