Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mindfulness Day: Wake Up voor iedereen.

18 mei 2019 @ 10:00 - 16:00

€15 – €20

Dit is een Event voor iedereen (15-105 jr), Wake Up style!

Samen met Stichting Leven in Aandacht en een aantal monniken en nonnen die vanuit Plum Village Nederland bezoeken zullen we deze dag beleven.

Onder begeleiding van Zr. Jina en andere monniken en nonnen zullen we vandaag op speelse en levendige wijze onze wortels en diepere wijsheid onderzoeken. Wat wij zien als eigenschappen van Wake Up sangha’s (vreugde, speelsheid, creativiteit) en van LIA-sangha’s (wijsheid, rust, stabiliteit) zijn in werkelijkheid zaden die in ons allen aanwezig zijn en die wij samen wakker kunnen schudden :)
De aarde vraagt gezamenlijke actie om de uitdagingen waar we voor staan tegemoet te treden. So.. let’s Wake Up Together ♥!!

Prijs: voor studenten en mensen met een beperkt inkomen: 15€, voor overige deelnemers: 20€, excl. Dana. Indien de prijs een belemmering is voor deelname, neem dan aub contact op met info@wkup.nl. Tickets zijn te verkrijgen via de website van St. Leven in Aandacht.

Gegevens

Datum:
18 mei 2019
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€15 – €20
Website:
https://www.aandacht.net/activiteiten/liaprogramma/evenement/14-dag-van-aandacht-met-de-nonnen-en-monniken-van-plum-village

Organisator

Wake Up & St. LiA

Locatie

pin Internationaal Theosofisch Centrum, Naarden
Naarden, Netherlands + Google Maps