Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van Aandacht met kloosterlingen Plum Village in Nijmegen

8 mei 2022 @ 10:00 - 16:00

2 Sister True Dedication 020

Met zen de planeet redden, dag van aandacht

Vanaf 21 april maakt zuster True Dedication een tour door Nederland met een team monniken en nonnen van Plum Village. Ze begeleidt een grote retraite in Beukenhof en geeft lezingen in Amsterdam, Utrecht en Nijmegen. Aanleiding is de verschijning van het laatste boek van Thich Nhat Hanh: ‘Met zen de planeet redden’. Zuster True Dedication zal met de andere kloosterlingen concrete oefeningen en inzichten delen uit dit boek, dat zij zelf heeft samengesteld en van uitleg voorzien. Tijdens deze dag is er loopmeditatie buiten in het park.

De monniken en nonnen van Plum Village die samen met zuster True Dedication het programma verzorgen zijn: sr Sang Nghiem, br. Pham Hanh, br Ruong Hieu.

Datum en tijden: zondag 8 mei, start 10 uur, einde 16 uur. Je bent welkom vanaf 09.30 uur.

Locatie: Cultuurhuis Lindenberg, Ridderstraat 23, Nijmegen

Programma: op het programma staan: begeleide meditatie, lezing, vraag en antwoord, loopmeditatie

Voor wie: iedereen is welkom

Begeleiding: zuster True Dedication en andere kloosterlingen van Plum Village. Lees hier meer over zr True Dedication en de andere kloosterlingen.

Taal: de taal van deze dag is voornamelijk Engels. Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier om simultane vertaling te ontvangen (via klein kastje en oortjes).

Kosten:deelname aan deze dag kost € 22,50 tot €30. Voor studenten is er een kortingstarief van €15.  [deze laatste prijs is nog onder voorbehoud}. Na afloop wordt dana gevraagd voor de kloosterlingen, als dank voor het onderricht.

Aanmelden: vanaf 4 april kun je je hier aanmelden.

Bij afmelden geldt de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie.

Contact: liaprogramma@aandacht.net

Gegevens

Datum:
8 mei 2022
Tijd:
10:00 - 16:00

Locatie

Cultuurhuis Lindenberg
Ridderstraat 23
Nijmegen, Nederland